MENIU

Un român din Italia, salvat de la moarte de autorități. Bărbatul se tăiase grav... în timp ce jefuia un magazin

Un român în vârstă de 45 de ani, cu un istoric infracțional în ceea ce privește delictele împotriva proprietății, a suferit o accidentare gravă ieri seară. 

 Individul a fost rănit în timpul unui incident de jaf. Evenimentul a avut loc pe Corso Italia, unde bărbatul originar din România a încercat să comită un furt dintr-un magazin și s-a rănit serios în timpul acțiunii. Acesta a spart vitrina magazinului pentru a pătrunde în interior, dar a suferit o tăietură adâncă la picior cauzată de geam, care a necesitat intervenția chirurgicală de urgență.

La primele ore ale dimineții de astăzi, 12 iunie, în jurul orei 3:30, poliția a fost alertată și s-a deplasat la magazinul de îmbrăcăminte Kaos. În conformitate cu procedura, atunci când se primește o sesizare de furt, o mașină de patrulare pleacă pentru a verifica situația, în timp ce o altă echipă este trimisă imediat pentru a urmări posibilii infractori, scrie Știri Diaspora.

Polițiștii de pe Corso Italia au descoperit vitrina magazinului spartă, cu urme vizibile de sânge pe geam. Între timp, colegii lor au ajuns în Piazza Vittorio Emanuele II, unde au observat un bărbat în dificultate, având o rană vizibilă la picior și încercând să ceară ajutor trecătorilor. Ei au realizat imediat legătura între cele două evenimente.

În primul rând, polițiștii au intervenit pentru a salva bărbatul de 45 de ani. Au solicitat asistență medicală prin apelarea serviciului de urgență 118, iar o ambulanță a fost trimisă la fața locului.

Ulterior, bărbatul a fost escortat de polițiști la spitalul Cisanello, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență din cauza pierderii semnificative de sânge și a leziunilor la ligamente. Mai apoi, acesta a fost denunțat la procuratură pentru tentativă de furt calificat