MENIU

Un român a decis să-și pună capăt zilelor după ce a vorbit cu sora sa. Bărbatul a ingerat o substanță folosită la deparazitarea oilor

O tragedie a avut loc vineri în Lugoj, când un bărbat de 44 de ani a decis să-și pună capăt zilelor, folosind o substanță extrem de toxică.

Ce au transmis oamenii legii în acest caz

Conform informațiilor furnizate de Poliția Timiș, bărbatul a ingerat o soluție destinată deparazitării oilor. Înainte de a comite gestul fatal, acesta și-a sunat sora pentru a-și lua adio. Poliția a fost alertată imediat după ce a primit apelul de la sora bărbatului, care a încercat disperată să-l salveze.

Polițiștii municipiului Lugoj s-au deplasat rapid la fața locului, unde au confirmat cele sesizate. Ajunși la fața locului, au găsit bărbatul în stare critică. Echipajul medical sosit de urgență a încercat să îl resusciteze, însă, din păcate, eforturile lor au fost zadarnice. Bărbatul a fost declarat decedat.

Detalii despre bărbatul de 44 de ani

Surse judiciare au declarat pentru AGERPRES că individul avea probleme cu alcoolul. Înainte de a-și pune capăt zilelor, și-a sunat sora și i-a spus despre intenția sa. Aceasta a încercat să intervină, dar nu a reușit să-l salveze la timp.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să investigheze circumstanțele exacte ale tragediei. Deși nu există suspiciuni de implicare a altor persoane, autoritățile vor continua să cerceteze cazul pentru a clarifica toate aspectele.

 

Mai multe articole despre: