MENIU

Un nou protest anti-Ponta în București. "Marș pentru egalitate în fața legii. Ponta - demisia"

Un nou protest anti-Ponta este programat astăzi, în București. Mitingul a fost convocat prin reațeua de socializare Facebook.

"Cei pe care i-am ales nu ne sunt egali. Folosesc legea si functia dupa bunul plac. Un prim ministru suspect - dar care nu poate fi anchetat - te ameninta sa stai acasa.
Ce faci?

ps. 

Rugam politicienii sa se exprime la manifestarile proprii, pentru ca au obiceiul sa amestece temele si mesajele. Aici se vrea un mod de exprimare al societatii civile fara legatura cu manipularile cum ca ''cine nu e cu noi e platit de adversari''.
De asemenea rugam trolii societatii civile sa nu participe daca nu vor - dar sa nu mai cultive confuzia. Sa ceri ca puterea sa raspunda pentru abuzuri - incompetenta - iresponsabilitate nu inseamna ca sprijini pe altcineva". Acesta este mesajul postat pe pagina de Facebook "salvăm".

Este neclar cine sunt organizatorii manifestației, aceștia nu au însă legătură cu comunitatea Uniți Salvăm. Până la ora redactării acestei știri, 1.500 de oameni își anunțaseră participarea la protest.

Un miting va avea loc și la Cluj. Protestul, convocat tot pe Facebook, este programat să aibă loc în Piața Unirii, joi, 11 iunie, de la ora 19.00.