MENIU

Un prezentator din România şi-a anunţat plecare din televiziune. Ce va face

După șapte ani de Kanal D, Christian Sabbagh a decis că este momentul să-și continue activitatea pe cont propriu. După ce a prezentat Știrile Kanal D în weekend și "Sabbagh în acțiune", jurnalistul a decis să renunțe la colaborarea cu postul tv.

Nu a explicat care este motivul despărțirii de postul tv și nici dacă a fost vorba despre o demisie sau despre o concediere, însă mesajele publicate pe rețelele sociale nu lasă loc de interpretări în ceea ce privește separarea de ceea ce i-a fost loc de muncă timp de șapte ani, scrie Click.ro.

"Vă mulțumesc pentru toți cei șapte ani în care m-ați urmărit la Kanal D. Am simțit căldura dumneavoastră sufletească, emoția! Cifrele de audiență spun totul!", a scris acesta pe Fcaebook, pentru a reveni și cu alte lămuriri. Mai în glumă, mai în serios, acesta a spus că din echipa sa fac parte soția și fiica sa, dar și un consilier, un polițist cu peste 25 de ani de experiență. Mai mult, a și început investigația cu privire la moartea suspectă a unui ofițer SRI.

"În decembrie 2014, un ofițer SRI era găsit mort în locuință, cauza decesului fiind... sinuciderea. Cum nu mai am echipă, Iulia (soția-n.r.) a devenit operator TV, Anais (fiica n.r.) - ajutor de operator TV, colonelul (r) Costică Ionescu - polițist cu peste 25 de ani de experiență în ''infracțiuni contra vieții'', consilierul meu. Nu pot rămâne indiferent la problemele oamenilor, așa că o să fac anchete pe cont propriu. Aici nu mai e vorba de show-uri TV, de rating, de bani, sau ambiții profesionale, ci de o simplă convingere: adevărul iese mereu la lumină", a mai adăugat jurnalistul.

Mai multe articole despre:
0 prezentator christian sabbagh