MENIU

Un polițist local și-a accidentat colegul și a acroșat o autospecială de jandarmi în timp ce parca mașina de serviciu! Scene ireale într-un parc din Dolj

Mașină de poliție - imagine de argivă

Un poliţist local din Craiova l-a acroşat cu autoturismul de serviciu pe colegul său, precum şi o autospecială aparţinând Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, în timpul unei manevre de parcare în Parcul "Nicolae Romanescu".  

"La data de 22 aprilie a.c., ora 17.06, poliţiştii Secţiei nr.2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în Parcul "Nicolae Romanescu", din municipiul Craiova, o persoană ar fi fost acroşată de un autovehicul. Din cercetări a rezultat faptul că un bărbat, de 54 de ani, poliţist local în cadrul Poliţiei Locale Craiova, în timp ce conducea un autovehicul de serviciu, în Parcul Nicolae Romanescu, la efectuarea manevrei de parcare, l-ar fi acroşat pe colegul său, un bărbat, de 55 de ani, fără a-i fi provocate vătămări corporale, precum şi o autospecială aparţinând Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, ce se afla parcată", informează Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Dolj, într-un comunicat citat de Agerpres. 

În prezent poliţiştii desfăşoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Mai multe articole despre:
politist politist local maina lovita coleg parcare parc