MENIU

Un pedofil care a violat mai multe minore, la un pas să revină acasă! Revoltă totală într-o localitate din Buzău

Agresiune sexuala (foto ilustrativ)

A fost revoltă uriașă într-o localitate din Buzău, după ce o instanță a decis eliberarea din penitenciar a unui pedofil care a abuzat mai multe minore. Rudele celor șapte copile, victime ale bărbatului de 52 de ani, au protestat în fața casei agresorului, după ce au aflat că acesta ar urma să se întoarcă acasă, la câteva zeci de metri de locuințele lor. Urmează informații cu un puternic impact emoțional! 

În urmă cu un an, comuna buzoiană Cozieni era zguduită de vestea că o fetiță a fost violată de vecinul ei. După ea, alte șase copile și-au făcut curaj și au povestit cum erau ademenite și abuzate de pedofil.

"Atrăgea copii în această curte pe care și-o amenaja foarte bine cu jucării pentru a atrage copiii ca să le facă ... ce le făcea. În special fata mea a fost atrasă de acele jucării pentru că era un copil de 7 ani și (el -n.r.) a știut să ascundă lucrurile astea", a povestit mama unei victime. 

Între timp, Parchetul care a instrumentat acest caz a depus contestație față de arestul la domiciliu și a desființat controversata decizie de a-l lăsa acasă.

Bărbatul se află acum tot în spatele gratiilor și poate fi ținut în arest preventiv până la 5 ani.

"Vorbim de mai multe încadrări juridice: două violuri, 4 agresiuni sexuale și un act sexual cu un minor", a arătat judecătorul care instrumentează cazul. 

Dacă va fi găsit vinovat de toate faptele de care este acuzat, acesta va primi o pedeapsă de cel puțin 12 ani de închisoare. 

Mai multe articole despre:
barbat viol minore buzau revolta buzau