MENIU

Un pahar din această băutură-minune vă scapă de kilogramele în plus într-un timp record

<p>Ce se &icirc;nt&acirc;mplă dacă bei &icirc;n fiecare dimineaţă apă călduţă cu lăm&acirc;ie. Efectele sunt uimitoare</p>

Lămâia este cunoscută datorită celor două mari proprietăţi pe care le posedă: este un agent antibacterian, ajutând la întărirea sistemului imunitar, şi conţine multă vitamina C, sucul unui fruct asigurând 50% din necesarul zilnic de vitamina C al unui adult. Când este digerată produce carbonat de potasiu, care contribuie la prevenirea hiperacidităţii gastrice, astfel încât consumul excesiv nu vă afectează mucoasa gastrică. 

Este foarte important să acordaţi o atenţie specială procedurilor de detoxificare a corpului, aceasta însemnând, de fapt, o purificare celulară. Deoarece retenţia de apă, circulaţia sangvină deficitară şi acumularea de toxine şi de reziduuri în corp duc la dereglarea organismului şi, implicit, la îngrăşarea subită, trebuie să urmaţi o cură care să favorizeze eliminarea de ficat a toxinelor. O dietă de şapte zile în care să beţi, în fiecare dimineaţă, un pahar de suc de lămâie, este perfectă pentru perioada dumneavoastră de detoxificare, întăreşte sistemul imunitar, iar absorbţia de vitamina C garantează o pierdere permanentă în greutate.

Începeţi fiecare zi cu un pahar cu apă călduţă în care aţi stors lămâie, pe care îl veţi bea pe stomacul gol şi continuaţi să vă hidrataţi din belşug până seara.

Acest ritual vă va stimula sistemul digestiv şi va da un imbold motilităţii intestinale.