MENIU

Un oraș din România lăsat complet fără apă timp de mai multe zile

Întreg orașul Bacău a rămas din nou fără apă, după o nouă avarie la conducta de aducțiune care alimentează orașul.

Băcăuanii vor sta cel puțin două zile fără apă la robinete, iar vinovați de această situație sunt primarul Cosmin Necula și administrația PSD aflată la conducerea municipalității, spune Ionel Palăr, președintele PNL Bacău. 

”Orașul Bacău este unul dintre puținele din țară care nu beneficiază de o rezervă de apă, care să asigure, în cazul unor avarii, măcar minimele nevoi casnice. În ultimii trei ani, întreruperile în furnizare s-au ținut lanț și, de fiecare dată, primarul PSD Cosmin Necula a vorbit despre avarii ca despre un blestem. Personal, consider că putem vorbi despre incompetență, ignoranță și delăsare, din partea unei administrații locale PSD, preocupată doar de răfuieli politice.

Este o bătaie de joc, este mult peste gradul de suportabilitate al unei comunități! Un oraș lăsat fără apă în toate anotimpurile, disconfortul și nemulțumirile îndreptățite ale locuitorilor, toate acestea se contabilizează în dreptul primarului Cosmin Necula și a echipei sale. Primarul a tot promis rezervă de apă, dar azi nici măcar nu se știe dacă există un proiect finalizat pe hârtie, cât despre investiție, nici nu poate fi vorba!

Primarul Necula a moștenit de la fosta administrație liberală un proiect pentru rezerva de apă, care nu trebuia decât implementat. A preferat să îl ignore, să încerce o altă soluție, dar în realitate nimic nu s-a concretizat și băcăuanii merg din nou cu bidoanele și gălețile prin oraș. Este clar că vorbim despre lipsă de viziune, despre diletantism, despre nepriceperea și nepăsarea actualei administrații locale. Băcăuanii merită un oraș condus de oameni competenți și de bună credință”, spune Ionel Palăr - președinte PNL Bacău.

Mai multe articole despre:
null