MENIU

Un șofer român și 10 pasageri s-au aruncat dintr-un microbuz. Iată motivul!

Un șofer român, în vârstă de 35 de ani, și zece pasageri s-au aruncat, duminică, dintr-un microbuz, la Basavizza, Italia. Șoferul român a fost arestat, după ce a fost prins că transporta imigranți în microbuzul său. 

Poliția de Frontieră și Unitatea de Prevenire a Criminalității Organizate efectuau controalele obișnuite în vecinătatea granițelor Italiei, când l-au somat să oprească pe șoferul unui microbuz cu numere de înmatriculare românești. Astfel, după ce a refuzat să oprească la semnalul patrulei rutiere, șoferul român a accelerat iar oamenii legii au început să-l urmărească.

La puțin timp de la urmărire, atât șoferul, cât și ocupanții au început să sară, lăsând microbuzul să își continue cursa fără șofer.

Conform rotalianul.com, la puțin timp, a fost descoperit și blocat un grup de zece persoane din Iran și Afganistan, printre care și șoferul român. 

Pe baza cercetărilor efectuate, șoferul român, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat și dus în închisoarea din Coroneo, iar imigranții vor fi denunțați pentru intrare ilegală pe teritoriul național.