MENIU

Un nou protest antiguvernamental, duminică seara, în Piaţa Victoriei

Un nou protest anunţat în Piaţa Victoriei, în această seară / Foto: Arhiva
Un nou protest antiguvernamental, în această seară, în Piaţa Victoriei

Un nou protest a avut loc, duminica, in Piata Victoriei, din Bucuresti. Zeci de oameni au iesit in strada, in fata Executivului.

Aproximativ 100 de peroane au protestat, duminică seară, şi la Cluj, lângă Monumentul Stâlpii Împuşcaţi, împotriva abuzurilor Jandarmeriei Bucureşti cu ocazia protestului din 10 august.

Proteste şi la Cluj: 100 de oameni au stat cu mâinile ridicate şi au purtat pe faţă măşti de gaze

UPDATE 21:00 - Zeci de oameni se afla, la aceasta ora, in fata Guvernului. Acestia striga "DNA sa vina sa va ia!" si "Demisia!"

"Declaraţiile ministrului de Interne mi s-au părut o simplă abureală deoarece acel număr de 5 jandarmi care au fost găsiţi vinovaţi de violenţe mi se pare mic. De cine au fost răniţi cei 450 de oameni? De 5 jandarmi?", a spus, într-o intervenţie la Realitatea TV, o protestatară.

"Am ramas cu un gust amar, daca e un grup de huligani, ar trebui scosi din piata", a completat un protestatar.

La protest sunt aşteptaţi toti cei care isi doresc demisia Guvernului Dancila si a lui Liviu Dragnea, liderul PSD, presedintele Camerei Deputatilor si seful de facto al Executivului.

"Guvernul Dancila si Liviu Dragnea ne-au scos in strada de foarte multe ori pentru multe motive pe care le cunoastem cu totii. Ceea ce s-a intamplat la protestul Diasporei din 10-11 august din Piata Victoriei din Bucuresti reprezinta tentativa de genocid a jandarmilor asupra celor peste 100.000 de romani aflati la protest. Ne vedem in Piata Victoriei din Bucuresti la protest pentru a cere demisia Guvernului Dancila si a lui Dragnea, care sunt principalii vinovati pentru represaliile Jandarmeriei din 10-11 august. De asemenea, cerem demisia si celorlalte persoane implicate in represaliile Jandarmeriei", se arata pe pagina de Facebook a evenimentului intitulat Jos Guvernul Dancila! Demisia, Dragnea!, initiat de Reusim pentru Romania si Rezistentii din Piata Victoriei.

Mai multe articole despre:
protest protest azi