MENIU

Un nou focar de Covid-19 dscoperit la un cămin de bătrâni din Breaza: 59 de persoane, depistate pozitiv

Un nou focar descoperit la un cămin de bătrâni din Breaza: 59 de persoane, depistate pozitiv

Prahova a devenit din nou judeţul cu cele mai multe teste pozitive raportate în ultimele 24 de ore. 59 dintre cazurile raportate astăzi au fost depistate la un centru privat pentru îngrijirea persoanelor vârstnice din Breaza, informează realitateadeprahova.net.

 
În urma evaluării medicale a beneficiarilor infectaţi cu noul coronavirus, o singură persoană a fost transferată la spital.
 
Ceilalţi 43 de beneficiari vor rămâne în izolare în centru sub supravegherea personalului de aici. Prin urmare, pentru 14 zile, a fost dispusă de către DSP Prahova carantinarea acestei unităţi. În plus, monitorizarea zilnică va fi asigurată şi de personal medical de specialitate de la Spitalul din Breaza.   

Acesta este cel de-al doilea focar de o astfel de dimensiune depistat în cursul acestei săptămâni în Prahova, în cadrul unui centru de îngrijiri.

Vă reamintim că 23 de copii care se aflau în grija unui centru din Vălenii de Munte au fost depistaţi pozitiv la începutul săptămânii. O parte dintre ei au rămas internaţi la Spitalul Municipal din Câmpina, cu simptome specifii COVID-19. 

Mai multe articole despre:
focar covid prahova centru batrani