MENIU

Soțul Dianei Șoșoacă, după ce a fost la poliție: N-am mușcat pe nimeni, jurnalista italiancă face SHOW

Diana și Silvestru Șoșoacă (foto: FB)

Scandalul legat de incidentul care i-a avut ca protagoniști pe senatoarea Diana Șoșoacă, soțul acesteia și o echipă a televiziunii italiene Rai UNO continuă să se amplifice. Silvestru Șoșoacă s-a prezentat joi în fața polițiștilor, conform procedurii controlului judiciar. 

 
Soțul Dianei Șoșoacă s-a prezentat la Secția 6 Poliție pentru a semna control judiciar. Silviu Șoșoacă a negat acuzația că ar fi mușcat-o de mână pe jurnalista Lucia Goracci.
 
„Nu am mușcat pe nimeni, mă faceți să râd. Nu agresez de felul meu pe nimeni, e o minciună. Deci e o problemă cu femeia. Nu pot să mă pun la mintea ei. Cred că pentru show. Ziariștii fac show, fac spectacol, nu mai sunt teatre de război. Dânsa nu are pe unde să mai meargă. Americanii bat în retragere, rușii și chinezii înaintează în lume. Ea e o victimă colaterală. Din dorința de a mai fi în temă, de a mai fi în piață, caută show”, a afirmat Șoșoacă, la ieșirea de la secția de poliție..

Soțul senatoarei a fost acuzat de ultraj, după ce ar fi agresat-o pe jurnalista care venise la cabinetul de avocatură al soților Șoșoacă.  În replică la acuzațiile lansate în spațiul public de Diana Șoșoacă, poliția a comunicat că jurnaliștii italieni nu au furat nimic din cabinetul acesteia.

Între timp, Guvernul de la Roma cere lămuriri autorităților din România, iar jurnaliștii agresați de soții Șoșoacă cer și intervenția oficialilor Uniunii Europene în acest caz. O reacție dură a avut și premierul Nicolae Ciucă. Acesta condamnă intimidarea jurnaliștilor și cere soluționarea cazului de urgență. 

În schimb, un renumit jurist italian o face praf pe jurnalista Lucia Goracci.  Profesorul Augusto Sinagra, fost magistrat, profesor universitar și avocat la instanțele superioare din Italia și la Curtea Europeană a Drepturilor Omului de la Strasbourg, demontează farsa „sechestrului” invocat de jurnalista Lucia Goracci, ajungând să ceară el scuze României pentru situația creată, relatează Gazeta Românească.

 

 

Mai multe articole despre:
Diana Șoșoacă scandal rai UNO Lucia Goracci