MENIU

Un nou dosar penal pentru George Simion, protestatarul-șef din Piața Victoriei

Un nou dosar penal pentru George Simion, protestatarul-șef din Piața Victoriei

S-a deschis un nou dosar penal pe numele lui George Simion, liderul formatiunii politice AUR, dupa cel pentru schimbare numarelor de inmatriculare ale autocarului cu care au fost adusi protestatarii din Piata Victoriei, care manifesteaza impotriva masurilor sanitare luate de Executiv, relateaza Realitatea PLUS. 

Surse Realitatea PLUS, au declarat ca pe numele acestuia s-a deschis un nou dosar penal pentru infractiunea de conducere pe drumurile publice cu permisul suspendat. 

Potrivit surselor citate, liderul AUR ar fi fost oprit de catre politistii de la Brigada Rutiera in judrul orei 1 dimineata, in sectorul 2 al Capitalei, pentru un control de rutina. Insa, politistii au descoperit ca acesta mergea cu permisul de conducere suspendat. Moment in care autoritatile i-au intocmit imediat un dosar penal

"Va intebati toti daca sunt bine. Sunt bine. Am dormit doar doua ore... Am fost hartuit toata noaptea de politie. Schiopatez un pic, dar nu ne lasam. Toata lumea este pe baricade", a afirmat George Simion.

Pentru gestul sau, acesta risca o pedeapsa cu închisoarea de la sase luni la trei ani sau doar cu amendă.

Potrivit adevarul.ro, luni noaptea, George Simion a fost oprit de politie la miezul noptii si pus sa sufle in fiola pentru a se depista dacă a consumat bauturi alcoolice. Acesta a fost pus, de asemenea, sa faca testul antidrog, ambele rezultate iesind negative.

Vă reamintim că, în ceea ce privește scandalul cu plăcuțele de înmatriculare schimbate în cazul autocarului aflat în Piața Victoriei, cu care se pare ca au fost aduși protestatarii, în cauză s-a deschis un dosar penal pentru punere în circulație a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare și deplasarea acestuia pe drumurile publice. Politistii s-au autosesizat dupa aparitia imaginilor scandaloase care au ajuns în posesia jurnalistilor Realitatea Plus.

Mai multe articole despre:
george simion dosar penal