MENIU

Un nou caz şocant: bătrân dintr-un centru de asistenţă, adus la spital cu larve pe răni

Medicii de la Spitalul de Urgenţă Târgovişte au găsit larve pe rănile unui bătrân adus de la Centrul de Asistenţă medico-socială Bucşani, au declarat reprezentanţii unităţii sanitare, doctorii recomandând angajaţilor centrului o supraveghere mai atentă.

"Este vorba despre un pacient care a fost adus la Spitalul de Urgenţă Târgovişte de la Centrul de asistenţă medico-socială Bucşani, judeţul Dâmboviţa, fiind asistat în centru pentru mai multe afecţiuni medicale şi din motive sociale", a declarat, pentru Mediafax, Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Târgovişte.

"S-a constatat că la nivelul membrelor inferioare prezenta nişte varice, iar pe acest fond s-au produs nişte ulceraţii pe care medicii le-au constatat. Sub crusta formată s-au găsit nişte viermişori. A fost toaletat, s-a administrat prima doză de antibiotic iar pacientul a fost trimis cu recomandări de continuare a tratamentului la centrul de unde venise, fiind recomandată şi supravegherea mai atentă a pacientului", a mai precizat aceasta.