MENIU

Un nou atentat sângeros. Trei teroriști kamikaze s-au detonat lângă un tribunal FOTO

<p>Atentate teroriste</p>
<p>Atentate teroriste</p>

Un nou atentat sângeros a avut loc în Pakistan în cursul zilei de marți, după ce peste 100 de persoane și-au pierdut viața în ultimele zile în mai multe atacuri teroriste. Cel puțin 8 persoane au murit, potrivit primelor informații, peste 20 fiind rănite.

UPDATE. Cel puțin 5 civili și-au pierdut viața în triplul atentat sinucigaș, printre care și un avocat, scrie presa locală. Toți cei trei atentatori au fost, de asemenea, uciși, spune unul dintre reprezentanții poliției din Charsadda. Atentatul a fost revendicat de gruparea Jamaat-ul-Ahraar, afiliată Statului Islamic.

Un nou atentat sângeros a avut loc în Pakistan în cursul zilei de marți, după ce peste 100 de persoane și-au pierdut viața în ultimele zile în mai multe atacuri teroriste.

Trei atentatori sinucigași s-au detonat lângă un tribunal din regiunea Tangi, în districtul Charsadda din nord-vestul țării, potrivit BBC News care citează presa locală.

Mai multe explozii puternice, urmate de focuri de armă s-au auzit la fața locului. Cel puțin 8 persoane și-au pierdut viața, potrivit primelor informații, alte 20 fiind rănite.

Potrivit Washington Post, cei trei atentatori au încercat să pătrundă în sediul tribunalului, însă forțele de ordine i-au împiedicat. După schimbul de focuri s-au auzit și mai multe explozii puternice.

Mai multe articole despre:
Pakistan atentat terorist