MENIU

Un mort şi 2 răniţi după ce o maşină a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autoturism,la Buzău

O persoană a murit şi alte două au fost rănite, joi seară, în urma unui accident produs la ieşirea din municipiul Buzău, după ce o maşină a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autoturism care circula regulamentar.

Accidentul a avut loc pe DN 2B Buzău-Brăila, după ce şoferul unui autoturism Dacia Papuc, în vârstă de 56 de ani, a intrat pe contrasens din cauze deocamdată necunoscute şi s-a izbit frontal de un autoturism Ford care circula regulamentar, a declarat inspector principal Remus Necula de la Poliţia Judeţeană Buzău.

În urma impactului, bărbatul de 56 de ani a fost proiectat prin geamul maşinii pe şosea. El a fost resuscitat câteva zeci de minute de medicii de pe ambulanţă, însă fără succes, fiind declarat decesul.

Alte două persoane din autoturismul Ford au suferit traumatisme toracice şi au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău, fiind în afara oricărui pericol.

Circulaţia în zona producerii accidentului a fost oprită aproximativ o oră, iar în prezent se desfăşoară alternativ, pe un singur sens.

Mai multe articole despre:
accident contrasens accident Buzău