MENIU

Un medic neurolog a încercat să spargă o cafenea de lux din Capitală înarmat cu o macetă! SURSE: Bărbatul era băut și drogat VIDEO

Un medic neurolog a încercat să spargă o cafenea de lux din Capitală înarmat cu o macetă/ Captură video

Imagini în exclusivitate cu medicul neurolog Andrei Căpraru, în timp ce a încercat să spargă o cafenea din centrul Capitalei cu o macetă. Surse apropiate incidentului au declarat pentru Realitatea PLUS că el consumase alcool și medicamente cu efecte psihoactive. Pagubele produse de medic sunt unele de peste 7 mii de lei. 

Este vorba de un incident foarte grav, petrecut in Capitala. Un barbat a incercat sa intre intr-o cafenea prin efractie. La sosirea politistilor, acesta a incercat sa fuga, dar la scurt timp a fost prins. 

”La data de 11 februarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie au prins în flagrant şi, ulterior, au reţinut un bărbat, în vârstă de 33 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal de distrugere. În fapt, la data menţionată, Secţia 1 Poliţie a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în jurul orei 01.00, a observat prin intermediul sistemului de supraveghere video, că în interiorul unei cafenele din Sectorul 1 ar fi intrat o persoană, care ar fi secţionat cablul de furnizare a serviciilor de internet, precum şi cablul de alimentare aferent senzorului de iluminat, amplasate în exteriorul localului”, a transmis, luni, Poliţia Capitalei.

Potrivit surselor Realitatea PLUS, barbatul este de profesie medic specialist neurolog si activa la un cunoscut centru medical din Capitala. 

Nu este prima data cand medicul este implicat intr-un incident grav. Pe 16 decembrie, acesta a fost protagonistul unui incident ce a avut loc la aceeasi cafenea. Atunci, medicul ar fi incendiat camera de depozitare, provocand distrugeri la nivelul peretilor localului. Paguba provocata se ridica la 7000 de lei.

Barbatul a fost initial retinut si plasat, ulterior, sub control judiciar pentru 60 de zile.