MENIU

Un medic a dezvăluit rețeta unui antibiotic natural! E extrem de eficient în tratarea infecțiilor

Richard Schulze, un popular medic din SUA, a dezvaluit reteta unui antibiotic natural extrem de eficient in tratarea infectiilor. Preparatul pe care l-a numit Super Tonic nu este altceva decat o tinctura de plante bine alese, potrivit BZI.ro.

Ingrediente

ardei iute proaspat habanero
un catel de usturoi
o ceapa alba
radacina de ghimbir
hrean
otet organic din cidru de mere

Mod de preparare:

Curatati de coaja legumele, tocati-le marunt si puneti-le intr-un borcan. Turnati otetul de cidru de mere peste ele astfel incat sa fie de trei degete deasupra legumelor maruntite. Inchideti borcanul si agitati continutul.

Depozitati-l intr-un loc intunecat, timp de cel putin 2-6 saptamani. Cu cat sta mai mult, cu atat va fi mai puternic. De asemenea, agitati-l din cand in cand.

Dupa trecerea timpului, strecurati tinctura prin tifon sau o sita din otel inoxidabil, avand grija sa presati bine legumele pentru a extrage toate sucurile.

Pastrati tinctura in recipiente de sticla inchisa, intr-un loc racoros si intunecat.

Mod de administrare

Puteti lua tonicul ca tratament in numeroase afectiuni, pentru a stimula sistemul imunitar sau pentru a imbunatati digestia.
Daca totusi, bautura ti se pare prea tare o poti consuma impreuna cu o lingurita de miere. Nu uita sa bei cat mai multa apa de-alungul zilei.

Dozajul normal este de 25-50 ml zilnic, insa in cazul in care te confruti cu o raceala sau infectie poti creste dozajul de pana la 6 ori pe zi

Beneficiile tonicului

- stimuleaza imunitatea;
- este bogat in acid acetic, care are proprietati antimicrobiene puternice, ajuta in cazul sensibilitatii la insulina si scade nivelul colesterolului;
- contine acid malic care are proprieteti antibacteriene, antivirale si antifungice;
- ajuta la digestie: include o colonie de ciuperci si bacterii prietenoase care au proprietati probiotice.

Mai multe articole despre:
legume imunitate antibiotic natural