MENIU

Un mare muzician, operat. S-a accidentat la mână, după ce a sărit pe fereastră

Cel mai mare specialist în chirurgia mâinii din Europa a venit la Bucureşti pentru a-l opera pe violoncelistul Adrian Naidin. 

Muzicianul s-a accidentat grav după ce a căzut de la aproape 5 metri înălţime în noaptea în care mascaţii au descins în casa în care locuieşte cu chirie. Fracturile i-ar fi putut compromite definitiv cariera. Operaţia însă a reuşit, iar astăzi Adrian Naidin a avut prima apariţie publică după nefericitul incident, potrivit tvr.ro.

Adrian Naidin are dureri mari, dar e fericit. Operaţia pe care tocmai a făcut-o la mâna dreaptă îl va ajuta să folosească din nou arcuşul. În urmă cu doar câteva zile nu ştia dacă va mai putea cânta vreodată.

Naidin s-a accidentat grav în dimineaţa în care a fost trezit de intervenţia în forţă a mascaţilor în casa în care locuieşte. Poliţiştii căutau droguri şi îl suspectau pe proprietarul imobilului. Tot tărăboiul i-a produs un şoc violoncelistului.

Adrian Naidin a suferit mai multe fracturi care l-au ţinut în spital. Cea mai gravă a fost la mână. A amânat operaţiile, pentru că nu găsise un specialist în chirurgia mâinii în România.

Medicul Szabo Zsolt a venit din Ungaria pentru această intervenţie. Şi-a făcut studiile la Târgu Mureş dar a plecat din ţară în 1990 pentru a se specializa.

Mai multe articole despre:
operaţie Adrian Naidin durere de mână