MENIU

Un magician din India a încercat să refacă trucul lui Houdini, dar a sfârșit rău

Magicianul indian

Toată lumea cunoaște celebra scamatorie a lui Harry Houdini care a reușit să se dezlege sub apă de lanțuri și să deschidă lacătele unei cuști închise ermetic.

Scafandrii indieni din Kolkata caută corpul unui magician despre care se crede că s-a înecat în timp ce încerca să efectueze un truc ca al celebrului Houdini.

Chanchal Lahiri, 42, cunoscut sub numele de scenă Mandrake, a dispărut duminică după ce a mers cu un feribot în largul râului Hooghly din Kolkata, potrivit The Guardian.

Indianul a fost coborât cu o macara în apele noroioase ale râului, în timp era legat cu lanțuri și frânghii. Lahiri se afla într-o cușcă mică, închisă cu lacăt.

Brațele și picioarele magicianului erau legate și el era legat la ochi. "Dacă pot ieși de aici, va fi magic, dacă nu pot, va fi tragic", a spus el mulțimii.

Familia și privitorii lui așteptau pe barcă pentru ca mgicianul să apară. Sute de spectatori au urmărit de pe mal, așteptând un spectacol similar celui al celebrului artist american Harry Houdini.

Din nefericire, indianul Mandrake nu a reapărut la suprafața apei. Poliția indiană a declarat că nu există un protocol de securitate în cazul în care cascadoria nu a reușit.

Sumit Kharbanda, președintele Asociației Indiene a Magicienilor din New Delhi, a declarat că Lahiri a făcut aceeași cascadorie de cel puțin 10 ori cu succes. Presa menționează situația hilară din 2013 când Lahiri aproape a fost linșat de mulțime, spectatorii fiind convinși că indianul a trișat.

Mai multe articole despre:
magician Houdini