MENIU

Lider de sindicat al polițiștilor, revoltat: ”Zeci de membri ai forțelor de ordine au asigurat protecția unei familii de interlopi”

Cosmin Andreica - liderul sindicatului polițiștilor "EUROPOL" a contestat în termeni duri modul în care forțele de ordine ale MAI au intervenit la priveghiul lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, omorât într-o altercație între interlopi.

Cosmin Andreica a declarat că pe grupurile de polițiști au fost "mâhniri" după intervențiile de la priveghiul lui Florin Mototolea, zis Emi Pian.

"Țin să vă mărturisesc că inclusiv pe grupurile de polițiști a fost o mâhnire după ziua de ieri, a fost o frustrare și a fost o revoltă din partea polițiștilor. A fost inacceptabil să vedem acel "spectacol" în care zeci de membri ai forțelor de ordine n-au făcut altceva decât să asigure protecția unei familii de interlopi.

Ce încearcă autoritățile să transmită prin astfel de gesturi? Am văzut că autoritățile le-au pus la dispoziție celor care participă la această ceremonie măști și dezinfectant, în condițiile în care ei în continuare încalcă legea, fiind un număr mai mare de 50 de persoane la acel eveniment privat, așa cum a fost el denumit. Noi suntem nemultumiți și frustrați de această atitudine, pentru că în momentul în care colegii noștri vor fi puși în situația de a aplica legea, cetățenii le vor arunca în față această acțiune", a declarat Cosmin Andreica, la un post TV.

Mai multe articole despre:
cosmin andreica