MENIU

Un joc sexual banal s-a terminat cu moartea șocantă a acestei tinere

O tânără mamă a murit la scurt timp după ce a practicat un joc amoros alături de iubitul ei.

Katie Widdowson a dat curs unei fantezii erotice care i-a adus, total întâmplător însă, moartea. Iubitul ei a legat-o de mâini în timpul unei partide de sex, iar acest joc s-a transformat ulterior în cel mai mare coşmar.

Cei doi au observat a doua zi o rană pe mâna femeii, acolo unde fusese legată.

Ea a ajuns la spital şi, iniţial, a fost trimisă acasă, doctorii spunându-i că nu este vorba despre ceva grav. Câteva zile mai târziu, Katie a fost dusă la urgenţe în stare gravă, potrivit dailymail.co.uk, citat de Libertatea.ro.

Era însă prea târziu. Tânăra a murit în urma unui infarct. 

Ulterior, medicii au descoperit și cauza rănii. Se pare că tânăra a contactat o boala necruțătoare: fasceită necrozantă, lucru pe care medicul care a văzut-o prima dată nu l-a sesizat.

Fasceita necrozantă este o infecţie bacteriană rară, care poate distruge pielea şi ţesuturile moi de sub ea, incluzând grăsimea şi ţesutul care acoperă muşchii. Deoarece aceste ţesuturi mor rapid o persoană cu fasceita necrozantă se spune că este infectată cu o bacterie „mâncătoare de carne”, în mod special Streptococcus pyogenes.

Fasceita necrozantă este o boală rară dar gravă. În jur de 30% dintre cei care dezvoltă fasceita necrozantă mor din cauza ei. Majoritatea persoanelor care dezvoltă boală se află într-o stare de sănătate bună înaintea infecţiei.

Mai multe articole despre:
bacterie fasceita necrozantă joc sexual