MENIU

Un jandarm aflat în timpul liber a salvat o femeie care a vrut să se arunce în Dunăre

Un jandarm aflat în timpul liber a observat o femeie întinsă pe asfalt, amenințând că se va sinucide. Fără să ezite, acesta a înțeles imediat gravitatea situației şi a intervenit de urgenţă.

Bogdan Stănică este jandarmul care a intervenit pentru evitarea unei eventuale tragedii şi a salvat o femeie care intenţiona să se arunce în Dunăre. 

"Cum a salvat un jandarm o femeie care a vrut să se arunce în Dunăre 

Pus în fața unei situații neașteptate, colegul nostru, Bogdan Stănică, a intervenit pentru evitarea unei eventuale tragedii.

În timp ce se afla în afara serviciului, Bogdan a observat o femeie întinsă pe asfalt, amenințând că se va sinucide. Fără să ezite, el a înțeles imediat gravitatea situației și s-a apropiat rapid de ea, interacționând și reușind să o calmeze. Femeia era într-o stare depresivă și intenționa să se arunce în Dunăre.

Având în vedere experiența sa acumulată în preluarea unor cazuri dificile, Bogdan a solicitat sprijin prin numărul de urgență 112. 

Înainte ca ambulanța să ajungă, el a reușit să liniștească femeia și să o determine să renunțe la intenția de a se sinucide. 

Acest gest civic și responsabil demonstrează atât prezența de spirit, cât și empatia de care a dat dovadă jandarmul nostru.

Plutonierul major Bogdan Stănică își desfășoară activitatea în cadrul Jandarmeriei Mehedinți din anul 2018 și este încadrat la Serviciul Management Operațional. 
Prin acțiunea sa, el a reprezentat în mod exemplar valorile noastre: implicare, responsabilitate și protecție a cetățenilor.

Felicitări, Bogdan, pentru curajul și dedicarea ta!", scrie Jandarmeria Română, într-o postare pe Facebook.