MENIU

Un individ care s-a dat drept femeie pe un site de socializare a invitat un bărbat în casa lui, l-a bătut și l-a lăsat fără portofel

Sursa foto: Poliția Română

Un individ din județul Satu Mare s-a dat drept femeie pe site-urile de socializare și a invitat un bărbat în locuința lui, l-a bătut și i-a luat portofelul.

Poliția l-a identificat pe agresor, un tânăr de 22 de ani, din judeţul Satu Mare, care a fost reținut și este cercetat pentru tâlhărie și lipsire de libertate.

Acesta își oferise serviciile pe o rețea de socializare, susținând că este femeie, iar bărbatul care a „vizitat-o” pentru o întâlnire a descoperit că mințise și a vrut să plece. Individul i-a cerut bani și a devenit agresiv când a fost refuzat, scrie replicahd.ro.

„Ajuns la adresă, bărbatul a constatat faptul că persoana nu corespunde cu cea din anunţul publicat, fiind, de fapt, un tânăr, şi a vrut să plece, moment în care tânărul a închis uşa cu cheia şi i-a solicitat o sumă de bani <<pentru deranjul creat>>. Întrucât bărbatul nu a fost de acord să achite suma solicitată, acesta a fost lovit cu pumnul în zona feţei şi deposedat de portofel”, au transmis reprezentanții Poliției.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi lipsire de libertate în mod ilegal, iar în urma cercetărilor, l-au identificat pe cel bănuit de comiterea infracţiunilor reclamate.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat în faţa magistraţilor pentru luarea măsurilor legale.

Mai multe articole despre:
satu mare barbat batut portofel furat