MENIU

Un glumeț și-a bătut joc de o prezentare de fițe. A defilat în saci de gunoi iar spectatorii au crezut că e modă avangardistă

Un glumeț și-a bătut joc de o prezentare de fițe

Un tânăr pus pe glume a defilat pe podiumul de la Săptămâna Modei din New York într-un sac de gunoi și cu o cască de duș pe cap. Această apariție la un festival de fițe nu a părut să surprindă pe nimeni din public. Dimpotrivă, spectatorii au privit admirativ la tânărul pus pe șotii, considerându-l ca parte din spectacol. 

Tânărul, pe numele său Fred Beyer, este cunoscut pe rețelele de socializare pentru videoclipurile sale cu o mulțime de farse. De data aceasta, Fred a ales Săptămâna Modei de la New York, cel mai mare eveniment al industriei de profil, unde marii designeri își prezintă creațiile pentru următoarele sezoane. 

Fred a intrat nonșalant în sala de evenimente, și-a pus un sac de gunoi pe el, o cască de duș în cap și o pereche de pantaloni scurți roz strălucitor. Apoi s-a strecurat pe podium unde a defilat ca un adevărat manechin. 

Prestația sa nu a trezit nici cea mai mică suspiciune iar spectatorii au crezut că face parte din spectacol...până un agent de securitate și-a dat seama că este un intrus și l-a „înhățat”. Acesta l-a scos cu forța din sală, punând capăt momentului său artistic.

Miruna Pascu, arest preventiv pentru 30 de zile. De ce este acuzată mama șoferului drogat?

Reacțiile videoclipului au fost pe măsura farsei:

„Aceasta este dovada perfectă că, oricât de proaste și porcării ar fi hainele, nimeni nu va pune la îndoială nimic pentru că este de marcă”, a spus un internaut.

„Obișnuitele ținute la modă” a mai comentat un utilizator TikTok.

Fred Beyer are o uriașă bază de fani, cu peste 300.000 de abonați care urmăresc cu interes filmările sale amuzante, care includ farse jucate oamenilor, angajaților de la stat și chiar poliției.

Înainte de a provoca incidentul de la Săptămâna Modei de la New York, tânărul din Florida a ținut să-și anunțe în prealabil fanii despre prezența sa prin intermediul unui story pe contul său de Instagram. „Banger intră maine. ora 17:00, fus orar EST”, a scris el, construind anticiparea pentru momentul spectaculos.

@theprankcentral These pranks are getting out of hand 😭😭😭 #publicpranks #pranks #fredbeyer #fashionweek #fashionfails #funnyvideo ♬ original sound - Prank Central
Mai multe articole despre:
prezentare de moda saptamana modei farsa moda