MENIU

Un fost premier, avertismente pentru Orban privind pensile militare

Victor Ponta, fost prim-ministru al României, spune că va suține doar un guvern care îndreaptă ”uriașa nedreptate facută militarilor de Guvernarea PSD Dragnea!”.

El critică faptul că prim-ministrul Ludovic Orban a anunțat că indexarea cu 4,6% de la începutul anului depinde de anumite analize, lăsând să se înțeleagă că nu va fi acordată.

”Toti parlamentarii ProRomania am sustinut public la motiunea de cenzura ca NU vom vota un Guvern care nu respecta prevederile Legii 223/2015 privind Pensiile Militare ! Si ca vom sustine doar acel Guvern care indreapta uriasa nedreptate facuta militarilor de Guvernarea PSD Dragnea ( la propunerea Ministrului Muncii Olguta Vasilescu)!

Cei mai multi ne-am tinut de cuvant si NU am votat Guvernul PNL “Orban” ( cei cativa care au uitat ce au promis si au votat alaturi de PNL nu mai sunt la ProRomania) / iata ca se dovedeste foarte repede ca am procedat corect!

Credem ca drepturile militarilor romani trebuie respectate - asa cum au fost prevazute in Legea 223/2015 / iar ProRomania se va lupta pentru acest principiu !”, a declarat Victor Ponta.

Orban nu a luat, încă, niio decizie în acest sens: ”Aștept rezultatul grupului de lucru. Obiectivul nostru este să nu se creeze diferențe între un militar ieșit la pensie în 2016 și unul ieșit în 2019”, a declarat Ludovic Orban.

Mai multe articole despre: