MENIU

Un expert criminalist dezvăluie detaliul șocant în cazul mamei care s-a aruncat cu copiii sub tren

Expertul criminalist Dan Antonescu observă că prima încadrare juridică a cazului petrecut la Brănești este cea de omor calificat. 

"Dacă vrem să vorbim despre încradarea juridică a faptei e simplu: omor calificat. E o crimă cu premeditare asupra a două sau mai multe persoane. Ulterior, avem de-aface cu sinuciderea autorului", a explicat la Realitatea TV expertul criminalist Dan Antonescu la Realitatea TV.

"Cei 3 copii minori nu aveau cum să înțeleagă gestul mamei și aveau încredere în ea. E o problemă..dacă fata mai mare a fost de acord, dacă a fost convinsă să stea în fața trenului, dacă a fost forțată..e inutil să mai facem supoziții", a spus Antonescu

Expertul a atras atenția asupra importanței anchetei, care trebuie să stabilească și motivele care au împinso pe presupusa sinucigașă să facă acest gest

"Sunt curios să vedem ce o să iasă la investigații. Acele chinuri pot fi cauzate de o boală psihică, fizică, fie de un tratament violent în cuplu. Acestea ar fi premisele de la care se pleacă", a explicat Antonescu. 

Citește și:  

Biletul de adio lăsat de mama care s-a sinucis alături de cei trei copii ai săi  

Femeia care s-a aruncat în fața trenului cu cei trei copii era însărcinată


Mai multe articole despre:
tren copii mamă Realitatea Tv sinucidere Dan Antonescu