MENIU

Un escroc s-a dat drept tatăl lui Mbappe ca să obțină o serie de avantaje. Ce i-au făcut autoritățile franceze

Kylian Mbappe. Foto: Profimedia

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a pretins că  este tatăl fotbalistului Kylian Mbappe în încercarea de a obține permise de şedere pentru un cuplu din Algeria.  

Individul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a fost găsit vinovat pentru fals și uz de fals după ce a contactat prefecturile Yvelines, Hauts-de-Seine și Seine-et- Marne în calitate de tată al lui Mbappe. 

El a trimis o scrisoare cu antetul echipei franceze de fotbal Paris Saint-Germain, pe care se semnase ca Wilfrid Mbappe. Poliţia a fost alertată după ce oficialii au bănuit că este un fals, observând mai multe greşeli de ortografie.  

În plus, escrocul a fost demascat de un ofițer administrativ din prefectura Yvelines, care nu a recunoscut vocea lui Wilfrid Mbappe, tatăl adevărat al fotbalistului, cu care deja făcuse schimburi telefonice, relatează Le Parisien.

Tribunalul de la Versailles l-a condamnat pe falsul tată al lui Mbappe la zece luni de închisoare.

Bărbatul afirmă că a acţionat astfel doar din dorinţa de a ajuta. Anchetatorii cred însă că el a primit bani, la domiciliul său găsindu-se 4.370 de dolari şi în conturile bancare 24.230 de euro, bani care nu se ştie din ce sursă au venit.

Mai multe articole despre:
Franta escroc Kylian Mbappe fotbalist politie