MENIU

Un cuplu gay şi-a dus fetiţa la piscina unui hotel de lux din Bucureşti. Ce s-a întâmplat

<p>Un cuplu gay şi-a dus fetiţa la piscina unui hotel de lux din Bucureşti. Ce s-a &icirc;nt&acirc;mplat</p>

Să îţi schimbi fetiţa în vârstă de doar 3 ani în vestiarul bărbaţilor de la un club de fitness poate fi „nepotrivit” pentru unii. Dar este oare o infracţiune? Un caz foarte delicat este zilele acestea în cercetarea autorităţilor române, după ce un cuplu de homosexuali a reclamat agresiunea unor clienţi ai unui hotel de lux în momentul în care au încercat să-şi schimbe fetiţa în vestiarul bărbaţilor.

Tatăl fetiţei a vrut să o schimbe, ca de atâtea alte zeci de ori, în vestiarul bărbaţilor de la clubul Health Academy Downtown, din incinta Hotelului Radisson Blu, s-a iscat o neînţelegere. Un client al clubului, care folosea şi el vestiarul, a venit spre ei nemulţumit de prezenţa fetiţei de 3 ani, acolo.

Zadarnic i-a explicat Lestat bărbatului că este vorba despre un copil în vârstă de 3 ani, şi că „în Europa cei mici sunt admişi în vestiarele de sex opus până la vârsta de 7 ani, însoţiţi de un părinte”. I-a spus şi că are gemeni, că are un partener şi că nu există o mamă care să însoţească fetiţa în vestiarul dedicat femeilor.

“Suntem o familie cu doi taţi”, a continuat Lestat, dar replica "Bulangiule, femeile ar trebui să plece acolo de unde au venit" a căzut peste el, scrie gandul.info.

Incidentul a ajuns să fie discutat pe 8 septembrie în şedinţa Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Într-un comunicat remis gândul, World Class îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi precizează că va exista un vestiar dedicat copiilor şi la clubul Downtown, odată cu redeschiderea pisicinei.

Mai multe articole despre:
scandal capitală gay hotel homosexual