MENIU

Un cuplu a adoptat 3 copii. Când a aflat, vecina a luat telefonul și a anunțat protecția copilului

Când Julia Washington și soțul ei au decis să adopte 3 frați, familia lor avea să se dubleze. Cei doi știau că va urma o perioadă de acomodare grea, mai ales că unul dintre copii suferea de paralizie cerebrală. Cu toate acestea, femeia avea să primească o mare veste.

Tocmai când Julia finaliza adopția, a primit un telefon de la serviciile sociale prin care era anunțată că cei trei băieți mai aveau un frățior de 17 luni, pe nume Elijah, care va trăi despărțit de ei dacă nu îl va adopta și pe acesta din urmă.

Julia știa că nu putea să mai aibă grijă de încă un copil, dar i se rupea inima să-l lase pe Elijah deoparte. Avea deja doi copii naturali cu soțul ei. Nu știa ce să facă! Atunci a primit un ajutor neașteptat.

Jay Houston, prietenă și vecină cu Julia, provenea dintr-o familie cu 7 copii și la rândul său fusese adoptată. Aflând despre frământările femeii, aceasta a decis să-l adopte ea pe micuțul Elijah. Deși nu trăiau împreună sub același acoperiș, copiii aveau să locuiască în același cartier.

Mai multe articole despre:
copii cuplu adoptat vecină