MENIU

Un cunoscut om de afaceri din Timişoara s-a sinucis

Un cunoscut om de afaceri din Timişoara s-a sinucis

Un cunoscut om de afaceri din Timişoara s-a sinucis. Bărbatul s-a împuşcat în gură, cu arma deţinută legal de fiul său, un pistol cu proiectile de cauciuc.

Dorin Olar, un cunoscut om de afaceri din Timişoara, în vârstă de 47 de ani s-a sinucis. Dorin Olar era administratorul unei firme de transport. Apropiaţii lui spun că în ultima vreme era extrem de abătut, atât din cauza unor probleme financiare, cât şi din cauză că s-ar fi despărţit de soție, scrie tion.ro.

"Am fost sesizaţi despre faptul că un bărbat de 47 de ani, din localitatea Dumbrăviţa, a fost găsit decedat de administratorul casei. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul s-ar fi sinucis cu arma deţinută legal de fiul său, un pistol cu proiectile de cauciuc.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele evenimentului, iar corpul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei", a declarat Ionuţ Bocancea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Timiş.