MENIU

Un copil de doi ani, dispărut în Botoșani. Mobilizare uriașă pentru căutarea micuțului

Copil disparut

Zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri şi poliţişti de frontieră participă, duminică, la o acţiune de căutare a unui băieţel de doi ani care a dispărut, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu.

 

Potrivit sursei citate, copilul, care este din localitatea Tudora, se afla în vizită la o cunoştinţă, împreună cu familia, şi a părăsit locuinţa respectivă, iar cei apropiaţi nu au reuşit să-l găsescă.

Radu Ayan are următoarele semnalmente: păr şaten închis, ochi căprui, ten măsliniu.

Vestimentaţie cunoscută: bluză de trening roşie cu dungi albe pe mâneci, pantaloni negri cu dungi laterale albe, adidaşi cu lumini la talpă.

"Rugăm cetăţenii care deţin informaţii cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. Deja au fost demarate căutări în zonă, la care participă poliţiştii de frontieră, pompieri, jandarmi şi voluntari", a transmis Nenişcu. 

"Comunitate mobilizată de polițiști, pentru localizarea unui copil dispărut, în comuna Tudora- județul Botoșani

Peste 100 de forțe de ordine, voluntari și câini de urmă, ai Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani și Poliției de Frontieră desfășoară activități, pentru localizarea minorului, în vârstă de 2 ani, semnalat dispărut astăzi, în jurul orei 15.00.

De asemenea, sunt utilizate trei drone cu termoviziune, o șenilată și patru ATV-uri, întrucât în apropierea locului în care a fost văzut ultima dată este o zonă împădurită și teren cu denivelări. 

Polițiștii, jandarmii, pompierii, polițiștii de frontieră, precum și voluntari din comunitate s-au mobilizat și continuă activitățile, pentru identificarea copilului", au anunțat autoritățile.

Mai multe articole despre:
Copil disparut