MENIU

Un copil de 3 ani, din Galați, a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul 3 pe acoperișul balconului de la parter

A ajuns la spital, în viață, după ce a căzut de la etajul 3. Foto/Arhivă

Un copil de 3 ani, din Galați, a scăpat cu viață după ce a căzut de la fereastra dormitorului de la etajul 3 al apartamentului unde stătea cu familia. Un factor care a dus la atenuarea căzăturii a fost că micuțul a aterizat pe acoperișul de la balconul apartamentului de la parter.

Un copil în vârstă de trei ani a fost dus la spital, în stare conştientă, după ce a căzut, duminică dimineaţă, de la geamul unui dormitor dintr-un apartament situat la etajul trei într-un bloc din municipiul Galaţi, el ajungând pe acoperişul balconului de la parter, potrivit unei informări transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, copilul rămăsese singur în dormitor, mama acestuia aflându-se în bucătăria apartamentului împreună cu un alt copil.

La data de 16 iulie 2023, la ora 09:25, Poliţia Galaţi a fost sesizată telefonic de o femeie, prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că fiul său, un minor, în vârsta de 3 ani, ar fi căzut de la etajul 3, de la geamul dormitorului din apartamentul unde locuiesc, situat pe strada Fagului, în municipiul Galaţi. Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Galaţi s-a stabilit faptul că în cursul acestei zile, în jurul orei 9,00, în timp ce femeia se afla în bucătăria apartamentului cu un alt copil, minorul de 3 ani, rămas singur în dormitor, s-ar fi urcat pe un corp de mobilier, a ajuns la fereastră şi a căzut în gol pe acoperişul balconului de la parter", precizează informarea IPJ Galaţi.

Echipajul de la Ambulanţă ajuns la faţa locului a acordat primul ajutor minorului, după care l-a transportat în stare conştientă la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii din Galaţi.