MENIU

Un client mai „special”. Cu cine s-a dus o femeie la bancă pentru a obține un credit VIDEO

Femeia a încercat să-l facă pe bărbat să semneze Foto/Captură video

În încercarea de a obține credite, uneori oamenii apelează la decizii cel puțin ciudate. Așa este și cazul unei femei din Brazilia, care s-a dus la sediul băncii cu un bărbat de 68 de ani, ca să semneze împrumutul. Numai că acesta era un pic cam...mort.

Erika Vieira Nunes a intrat cu cadavrul pus într-un scaun cu rotile în banca dintr-o suburbie a oraşului Rio, marţi, şi i-a spus casierului că bărbatul dorea un împrumut de 17.000 de reali (3.250 de dolari), arată înregistrările video ale camerelor de supraveghere.

Ea a ţinut un stilou şi i-a mişcat mâna în faţă fără niciun răspuns. "Unchiule, mă asculţi? Trebuie să semnezi", a spus ea, potrivit înregistrării video ale camerelor de securitate, moment în care a sugerat să semneze ea pentru el. "El nu spune nimic, aşa este el", a spus ea. "Dacă nu eşti bine, te voi duce la spital", i s-a adresat apoi bărbatului.

Angajaţii băncii au devenit suspicioşi deoarece capul bărbatului continua să cadă pe spate atunci când femeia a încetat să îl mai ţină, aşa că au chemat poliţia, care a arestat-o pe loc sub acuzaţia de fraudă.

Cadavrul a fost dus la morgă.

Avocatul femeii a susţinut că bărbatul a murit la bancă, dar o analiză medico-legală a poliţiei a stabilit că acesta murise mai devreme, în timp ce era întins în pat.