MENIU

Un cântăreţ de manele şi un toboşar au murit într-un accident rutier

Un cântăreţ de manele şi un toboşar au murit, luni dimineaţa, într-un teribil accident în localitatea Anieș, din Bistriţa. Autoturismul în care se aflau a lovit cu violență un semn rutier.

Alin Molnar, cunoscut sub numele de Alin de la Bistriţa, şi-a găsit sfârşitul în accidentul ce a avut loc în jurul orei 5.30, la Anieş.  Împreună cu toboşarul său, au cântat la o petrecere pe Valea Someşului.

„A fost un cântăreţ foarte iubit în breasla colegilor, avea o voce deosebită, iar unde era el petrecerea era asigurată. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, declară artista Mirela Petruş. Se pare că Alin era în maşină cu colegul lui toboşar, care şi conducea, scrie răsunetul.ro.

În urma impactului, două persoane ar fi decedat. Este vorba despre doi bărbați, de 35 de ani. Ambele persoane erau din Bistrița.

„Din primele verificări, în localitatea Anieș, pe DN 17D, direcția de mers Maieru spre Rodna, un autoturism condus de un bărbat a ieșit în afara părții carosabile și a colizionat postamentul unui indicator auto. În urma accidentului a rezultat decesul a două persoane”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud. 

Se pare că cei doi erau singuri în autoturism în momenul producerii accidentului.

Mai multe articole despre:
accident muzică manele