MENIU

Un campion național la box se zbate între viață și moarte după ce a fost bătut în scara blocului

Un campion național la box se zbate între viață și moarte după ce a fost bătut în scara blocului

Un fost campion național la box din Bistrița se zbate între viață și moarte, în urma unei altercații avute pe scara blocului.

Un fost camipon național la box se luptă să trăiască. Tânărul s-ar fi certat cu soția, care a cerut ajutorul unui prieten. Cei doi s-au bătut, iar la un moment dat a fost împins sau a căzut pe scări.

Daniel Borgovan s-ar fi certat, vineri seara, cu iubita cu care locuia într-un apartament din Bistrița. De frică, femeia în vârstă de 32 de ani ar fi chemat ajutoare. Unul sau mai mulți bărbați au venit la locuință, iar scandalul s-a mutat în casa scării. După mai multe lovituri și îmbrânceli, Daniel s-a rostogolit pe scări de la etajul patru până la etajul trei.

„A spus că a venit el în stare de ebrietate şi că a vrut să arunce copilul pe geam. Şi ea şi-a chemat ajutoare. S-au încăierat între ei. Există dovezi din cate ştiu că nu sunt leziuni numai din căzătură, ci sunt leziuni şi lovituri puternice de mână de om. Eu cred că a fost o gaşcă organizată”, a declarat mama campionului la box.

 

Mai multe articole despre:
campion box bataie