MENIU

Un câine a fost găsit mort la aterizarea avionului. Oamenii au rămas fără cuvinte. Ce s-a petrecut

Tragedie în timpul unui zbor aerian. Un câine, rasa buldog francez, a murit în cursul unui zbor de la Houston la New York, iar compania aeriană United Airlines și-a cerut scuze, a informat presa internațională

Celebra companie americană United Airlines și-a cerut scuze după ce un câine buldog francez, de numai 10 luni, a murit într-un zbor în timpul căruia a fost depozitat în compartimentul de bagaje, plasat deasupra scaunelor, la indicația însoțitorului de zbor.

Un martor a relatat că însoțitorul de zbor a fost cel care i-a cerut proprietarului să pună câinele în acel compartiment, înainte ca avionul să decoleze. Proprietarul animalului a dorit să își țină câinele, aflat în geantă, sub scaun, dar însoțitorul de zbor a insistat ca animalul să fie pus sus, unde s-a sufocat. La aterizare, proprietarul buldogului francez a avut un șoc când și-a văzut cățelul de numai 10 luni inert.

"A fost un accident tragic, care nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată", a spus compania aeriană într-un comunicat.

"Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru această tragedie, transmitem condoleanțe familiei și ne angajăm să o sprijinim", a mai precizat compania aeriană americană.

"Investigăm cu atenție ce s-a întâmplat, pentru ca acest lucru să nu se mai repete. Animalele de companie nu ar trebui să fie plasate în acel loc", a adăugat compania.

"Lipsa oxigenului a cauzat moartea câinelui", a concluzionat, sec, presa americană.