MENIU

Un brașovean de 17 ani s-a sinucis din cauza unui joc SINISTRU, care a ucis 150 de copii în Rusia

Un joc sinistru, Blue Whale, care a dus la moartea a 150 de copii anul trecut în Rusia, ar putea fi cauza sinuciderii unui tânăr de 17 ani din Brașov.

Mister după ce un adolescent s-a spânzurat! Un joc sinistru de pe internet este luat în calcul de polițiști, potrivit BrasovRomania.net.

Pe Facebook a fost avansată teoria potrivit căreia un adolescent s-a spânzurat după ce a intrat în jocul online Blue Whal care a dus la sinuciderea a 150 de copii în Rusia, anul trecut.

Un tânăr de 17 ani din Codlea a fost găsit spânzurat într-o pădure din apropiere. Trecuse prin multe operaţii la un picior, iar ultima îl putea însănătoşi. Familia şi prietenii nu înţeleg ce l-ar fi determinat să facă acest gest. Sunt, însă, şi voci care susţin că ar fi victima unui joc sinistru de pe internet. Un adevărat fenomen care a pornit din Rusia şi în plasa căruia au intrat sute de tineri. Mulţi dintre ei s-au sinucis, potrivit tvr.ro.

Cu zâmbetul pe buze, ca de obicei, Tudor i-a spus mamei că pleacă la piscină. Şi-a luat rucsacul şi a ieşit din casă. A sunat-o din nou pe femeie să-i spună că revine în scurt timp, însă a ales drumul pădurii din localitate. Era singurul copil al familiei şi se născuse cu o problemă de sănătate. A trecut prin multe operaţii şi, ca să îl ajute, tatăl lui muncea în Germania.

Un anturaj ciudat i-ar fi dat târcoale băiatului în ultima perioadă, susţin unii dintre apropiaţi.

O altă ipoteză şocantă, neconfirmată încă, este vehiculată de tineri din Codlea pe reţelele de socializare. Aceştia au discutat despre faptul că adolescentul ar fi putut să joace aşa-numitul Blue Whale, un joc sinistru de pe internet, căruia i-ar fi căzut pradă sute de tineri din alte ţări. Anul trecut, în Rusia, s-au sinucis 150 de copii.

Dacă te înscrii în joc, cineva îţi devine stăpân pentru un anumit număr de zile şi trebuie obligatoriu să respecţi misiunile pe care ţi le dă acesta. Prietenii tânărului din Codlea nu cred că acesta a fost atras într-un astfel de joc. Nici procurorii nu au indicii, deocamdată, în acest sens.

Mai multe articole despre:
Rusia sinucidere