MENIU

Un bogătaș oferă 10.000 $ celui care îl ajută să-și găsească iubită. Care sunt condițiile

Un tânăr bogătaș are o ofertă de nerefuzat pentru persoana care îl ajută să-și găsească o iubită cu care să aibă o relație de cel puțin 4 luni. La schimb, oferă suma de 10.000 de dolari. 

Joe Cohen, un tânăr CEO, din California nu reușește să-și găsească iubită și de aceea a dat un anunț că vrea să cunoască o femeie cu care să aibă o relație serioasă, potrivit odditycentral.com.

Cohen, 30 de ani, este dispus să oferă 2.000 de dolari și celui care îi va prezenta o posibilă femeie cu care să aibă o relație. Recompensa va fi valabilă doar în cazul în care relația va dura cel puțin patru luni, timp pe care îl consideră suficient să cunoască o persoană cu care va avea o relație. Tânărul așteaptă ca viitoarea lui iubită să fie deșteaptă, deschisă, iar dacă nu locuiește în California de Sud, el se oferă să îi plătească transportul și cazarea. Vârsta pe care trebuie să o aibă fata este între 20 și 30 de ani, să nu aibă copii, să nu fie materialistă.

El a publicat pe site-ul lui și o serie de termeni și condiții, de care va ține cont în alegerea femeii. 

TERMENI ȘI CONDIȚII:

– Oricine poate să îmi prezinte o femeie, nici nu trebuie să te cunosc. Distribuie această postare prietenilor tăi și vei avea banii dacă sfârșesc prin a mă întâlni cu o amică de-a ta.
– Dacă distribui unui prieten care ajunge să îmi prezinte pe altcineva, tu primești 2.000 de dolari.
– Femeia trebuie să fie în California de Sud, sau să vrea să trăiască aici, nu îmi plac relațiile la distanță.
– Dacă fata mă găsește singură și nu e trimisă de cineva, îi voi da opțiunea de a-i da ei sau de a-i dona unei campanii caritabile pe care o va alege ea.
– Dacă sunt forțat să mă mut din California pentru a mă întâlni cu cineva, atunci nimeni nu mai primește nimic.

(Tot el mai spune că va plăti întreaga sumă dacă se va vedea cu succes timp de 4 luni cu femeia respectivă.)

Joe spune că și-a încercat norocul pe rețele de socializare, în baruri, pe străzi, însă fără succes. 

Mai multe articole despre:
bani oferta iubita bogătaș