MENIU

Un bihorean s-a îmbogăţit prin metoda "lover-boy". Cum îşi înşela victimele

Un bihorean s-a îmbogăţit prin metoda lover-boy. Cum îşi înşela victimele

Un bărbat din Bihor a adoptat metoda „lover-boy”, astfel că a recrutat trei bihorence, printre care o minoră de 15 ani, pe care, ulterior, prin inducere în eroare şi prin constrângere fizică şi psihică, le-ar fi determinat să practice prostituţia în Italia.

Bărbatul de 35 de ani, din comuna Lugaşu de Jos, judeţul Bihor, este bănuit de comiterea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori.

Potrivit anchetatorilor, citaţi de adevarul.ro, în perioada 2011 – 2014, folosind metoda „lover-boy”, ar fi recrutat trei persoane de sex feminin, toate din judeţul Bihor, printre care o minoră de 15 ani, pe care, ulterior, prin inducere în eroare şi prin constrângere fizică şi psihică, le-ar fi determinat să practice prostituţia în localitatea Torino, din Italia, în scopul obţinerii de foloase patrimoniale pentru sine.

Tinerele astfel recrutate erau cazate în locaţii închiriate de cel în cauză şi instruite cu privire la valoarea tarifelor care urmau a fi pretinse clienţilor pentru serviciile sexuale prestate, acestea fiind cuprinse între 30 – 80 euro, în funcţie de preferinţele clienţilor.

Totodată, acesta este bănuit că le-ar fi solicitat victimelor să îi predea banii imediat după obţinerea acestora, cu „motivaţia” că ar putea fi deposedate prin forţă de sumele respective de alţi proxeneţi aflaţi în zona respectivă.

Mai multe articole despre:
prostituţie proxenet lover-boy lover-boy Bihor