MENIU

Un bătrân, victima unor hoațe care l-au mințit că îi dezinfectează locuința

Este anchetă în Sectorul 3, după ce un vârstnic de 86 de ani a fost la un punct de a cădea pradă unor femei care voiau să-l jefuiască.  

Este anchetă în Sectorul 3, după ce un vârstnic de 86 de ani a fost la un punct de a cădea pradă unor femei care voiau să-l jefuiască. Procurorii susțin că acestea s-ar fi folosit de starea de urgență pentru a intra în locuința bărbatului.

Marți, bătrânul a fost vizitat de cele două femei, care ar fi prezentat un document care să ateste că îi pot dezinfecta casa, susțin procurorii.

”La data de 24.03.2020, în jurul orei 13:50, profitând de situația prilejuită de starea de urgență instituită prin Decretul Președintelui României nr. 195 din 16.03.2020, inculpatele, purtând măști și mănuși chirurgicale, s-ar fi prezentat la adresa persoanei vătămate în vârstă de 86 de ani, din București, sector 3, unde i-ar fi prezentat acestuia din urmă o legitimație aparținând altei persoane (emisă de Casa de Pensii a Municipiului București), pretinzând că au venit în control și că doresc să dezinfecteze apartamentul persoanei vătămate cu o substanță împotriva coronavirusului”, potrivit parchetului.

Citește continuarea pe realitateadinjustitie.net.

Mai multe articole despre:
ancheta dezinfectie coronavirus