MENIU

Un bărbat și-a ucis soția apoi s-a sinucis! Descoperire macabră la Gura Portiței

Bărbat înjunghiat pentru locul de parcare. Scene șocante, în Năvodari

Descoperire șocantă în județul Tulcea! Doi soți din comuna Todirești, județul Iași, au fost găsiți morți în zona Gura Portiței din județul Tulcea. Din primele informații, se pare că bărbatul și-ar fi ucis soția iar mai apoi s-a sinucis. 

Potrivit presei locale, cei soţierau cazaţi într-o locaţie pe care trebuiau să o părăsească duminică la prânz şi să se întoarcă acasă. Pentru că aceștia nu dădeau niciun semn cum că ar urma să eliberezer camera, reprezentanții unității de cazare au verificat camera acestora, care era însă goală, relatează publicația Tulcea Noastră.

La scurt timp, pe plajă din zona Gura Portiței a fost găsit cadavrul unui bărbat, în slip şi în ciorapi. În urma cercetărilor s-a dovedit că era unul dintre cei doi cazaţi.

La aproximativ 2 km de complex a fost găsită şi soţia bărbatului. Femeia era decedată, prezentând mai multe plăgi înjunghiate în zona gâtului.

După ce au pus detaliile cap la cap, anchetatorii au presupus că bărbatul plănuise să îşi ucidă soţia. A luat cu el un cuţit şi au plecat la plimbare şi când a considerat că e destul de departe, a încercat să o omoare. A urmat o luptă, dovadă a urmelor descoperite pe corpurile celor doi, dar în cele din urmă, cu câteva lovituri în zona gâtului, femeia a fost ucisă.

După ce a comis oribila faptă, bărbatul a revenit în zona complexului şi s-a sinucis intrând în mare. Cei doi soți au lăsat în urmă trei copii. 

Poliția anchetează cazul.