MENIU

Un bărbat şi-a surprins soţia dormind şi i-a făcut o poză. Detaliul care a SCANDALIZAT internetul

Când David Brinkley şi-a surprins soţia adormită, în pat, alături de fiul lor de doi ani şi de fiica lor nou născută, nu s-a putut abţine să nu facă o fotografie şi să o posteze pe internet. Imaginea a iscat vii controverse!

Imaginea îi surprindea pe cei trei dormind: Alora, soţia lui, alături de fiul lor şi de micuţa lor fiică şi a devenit virală pe internet imediat. Mesajul bărbatului, în care vorbeşte despre co-sleeping, a devenit şi el rapid comentat: "Trebuie să mă ghemuiesc pe un colţ de pat uneori? Da. Dar, Dumnezeule, ce frumoasă este în timp ce îmi ţine copiii în braţe", scrie tânărul din Oklahoma. "Adevărul este că soţiile noastre se bucură de aceste etape ale maternităţii pentru puţin timp...în timp bebeluşii noştri cresc şi li se pare că sunt prea mari pentru a mângâieri, aşa că de ce am vrea noi, ca bărbaţi, să răpim fie şi o secundă din timpul pe care ei îl petrec împreună?".

Postarea bărbatului a fost în egală măsură apreciată şi criticată, mulţi ţinând să îi explice cât de periculos este pentru un nou născut să doarmă cu părinţii sau fraţii săi, pentru că riscul morţii subite a sugarului creşte semnificativ, scrie Global News.

Soţia bărbatului a explicat, la rândul său, că a fost vorba de câteva minute de somn în care cei trei au fost supravegheaţi de tatăl micuţilor şi că nu ar face niciodată nimic care să pună sănătatea copiilor în pericol.

Mai multe articole despre:
0 copii foto viral david brinkley co sleeping