MENIU

Situație incredibilă în Vaslui! Mort de doi ani, amendat că a circulat fără rovignetă

Situație cu adevărat hilară în Vaslui, după ce autoritățile au amendat un bărbat mort pentru că a circulat fără rovignetă, după ce și mama acestuia, o bunicuță de 86 de ani, a fost sancționată pentru că mergea cu viteză prin Gura Humorului, fără ca aceasta să dispună de permis de conducere. 

Poliția a amendat-o pe bătrână cu 250 de lei, după ce aceasta ar fi fost surprinsă conducând periculos pe Drumul European, fără rovignetă. Cei care o cunosc însă știu că femeia nu doar că nu are permis de conducere și nu știe nici măcar să pornească o mașină din loc, dar are și probleme cu vederea.

Cu hârtia în mână, hușeanca ar fi tratat totul ca pe o glumă proastă, făcută, culmea, de oficiali, dacă nu ar fi văzut că amendă este venită pe numele fiului sau… mort de 2 ani! Nu e prima dată când ia o asemenea amendă: bunicuța a mai fost sancționată și că ar fi condus nebunește cu Dacia prin Gură Humorului, deși, în realitate, nu a călcat niciodată prin zonă.

Bătrana a mers până la Poliție să ceară explicații. Acolo, spune ea, cineva a trimis-o la Judecătorie, iar la Primărie, unde a bătut drumul din nou, un funcționar i-a cerut să… îl lase în pace.

"Vreau să vă spun că această mașină, o Dacie veche, a fost cu ani în urmă a fiului meu. Băiatul meu a murit acum 2 ani. În 2016, eu am vândut cu acte în regulă Dacia. Ce era să fac cu ea?! Am și radiat-o din dreptul meu, ca să nu mai apar eu acolo, ci noua proprietară. Iată documentele", a precizat femeia pentru jurnaliștii vremeanoua.ro.

Mai multe articole despre:
Vaslui amendă