MENIU

Un bărbat din Iași și-a bătut nevasta și soacra când s-a întors beat acasă și a văzut că acestea au schimbat draperia din cameră

Barbat violent

Un bărbat din Iași nu își mai poate vedea familia timp de șase luni după ce și-a bătut soția și soacra pe motiv că i-au schimbat draperia din cameră. 

Bărbatul a venit acasă beat și, când a văzut perdeaua nouă din cameră, a început să își bată soția. Soacra a auzit de afară țipetele fiicei ei și a intrat în casă, unde a fost și ea luată la bătaie. Ulterior, împotriva soțului agresiv a fost emis un ordin de protecție ce îi interzice să se apropie de familia sa și de casa acestora pentru șase luni, fiind nevoit să plătească și suma de 1.000 de lei. 

Bărbatul era cunoscut pentru comportamentul său agresiv pe care îl avea față de familia sa, soția sa fiind deseori agresată. Pe data de 9 august 2022, în jurul orei 18,00, individul ajuns acasă beat criță, a declanșat un scandat în familie, motivat de faptul că nu i-a plăcut una dintre perdelele noi. Atât femeia, cât și soacra au primit pumni și amenințări, individul punând mâna pe topor și pe cuțit. Și cumnata minoră a asistat la scandal, dar de teamă nu a intervenit.

„Deoarece violenţele exercitate de către pârât sunt frecvente, reclamanta a vrut să sesizeze organele de poliţie, dar pârâtul a luat partea metalică a unui topor şi a încercat să o lovească, îndreptând tăişul spre capul acesteia. Mama şi sora reclamantei au intervenit să o apere, însă pârâtul a lovit-o pe soţia sa cu pumnul în zona cefei, în urma loviturii aceasta ameţind şi fiind nevoită să se sprijine de un perete. Pârâtul i-a spus acesteia, în momentul când a lovit-o că va lua un cuţit şi „va face măcel”. A continuat agresiunea asupra reclamantei, căreia i-a aplicat lovituri, provocându-i echimoze şi excoriaţii pe braţe, conform certificatului medico-legal emis şi i-a rupt tricoul, spunându-i că o va omorî, respectiv că „o va călca în picioare”. Aflându-se în curte, minora a încercat să intervină, pentru a-l linişti pe pârât, dar acesta a ameninţat-o, spunându-i că dacă intervine o loveşte şi o bagă în pământ. Din cauza stării de temere pentru viaţa proprie, tânăra nu a intervenit, fiind obligată să asiste la violenţele exercitate de către pârât asupra mamei şi surorii sale”, precizau magistrații de la Judecătoria Iași.

Mai multe articole despre:
iasi