MENIU

Un bărbat din Brăila, arestat preventiv după ce a încălcat de 6 ori ordinul de protecție

Sursa foto: Arhivă

Un bărbat de 33 de ani, din Brăila, a fost arestat preventiv după ce a încălcat de șase ori ordinul de protecție. Acseta a fost reținut pentru 30 de zile.

,,În această după-amiază, instanţa a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus faţă de bărbat măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Bărbatul este cercetat pentru infracțiunile de încălcare a măsurilor dispuse în ordinul de protecție, în formă continuataă și amenințare. 

,,În fapt, în urma unor conflicte repetate avute cu surorile sale, Judecătoria Brăila a emis în data de 26 iunie, un ordin de protecție împotriva bărbatului, prin care acesta era obligat să respecte anumite interdicții. În perioada 27 august- 5 septembrie, pe fondul consumului de alcool, aceasta ar fi încălcat de șase ori ordinul de protecție, constând în aceea că s-a apropiat la o distanță mai mică de 200 de metri față de cele două surori și de domiciliul acestora, amenințându-le”, au mai precizat reprezentanții IPJ Brăila.

Mai multe articole despre:
arest braila ordin de protectie