MENIU

Un bărbat care a sunat la 112 ca să își salveze soția, a murit intoxicat până ca ambulanța să ajungă la ei. Ce s-a întâmplat cu femeia

Ambulanță - imagine de arhivă

Tragedie urmată de un miracol în județul Iași! Un bărbat a sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a anuța că soției sale i s-a făcut rău, dar când a ajuns ambulanța l-a găsit pe acesta mort. În schimb, soția sa a fost salvată! Potrivit medicilor, cei doi soți s-au intoxicat cu gazele emanate de un generator cu benzină.

Echipajele de prim-ajutor din Iași au intervenit în noaptea de marți spre miercuri într-o comună din județul Iași, în cazul a două persoane intoxicate în urma expunerii la gazele emanate de un generator cu benzină, relatează Ziarul de Iași. 

La fața locului a fost găsită o femeie inconștientă. Acesteaia i s-a administrat oxigen și a fost transportată de urgență la Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU) de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași. Acolo, starea ei de sănătate s-a îmbunătățit și în momentul de față este stabilă hemodinamic, spun medicii. 

Bărbatul care a încercat să o salveze nu a supraviețuit însă.

„La intervenția din localitatea Oțeleni au fost descoperite două persoane intoxicate. Bărbatul, care a sunat la 112, dar care s-a întors în casă după doamnă, a fost găsit în stop cardiorespirator și nu a răspuns la manevrele de resuscitare”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMURD Iași.

Mai multe articole despre:
deces intoxicatie 122 urgente ambulanta sotie