MENIU

Un bărbat a pierdut o avere la o ghicitoare: 3 milioane de lei pentru ca o femeie să-l iubească

Un bărbat de 32 de ani, disperat, a fost păcălit de o ghicitoare din SUA să îi plătească o sumă fabuloasă, 713.975 de dolari (aproximativ 3 milioane de lei), pentru ca femeia pe care acesta o iubea să răspundă sentimentelor lui.

Bărbatul, despre care se ştie doar că locuia în Brooklyn, New York, şi că lucra în marketing, era îndrăgostit de o tânără din Texas, care nu simţea nimic pentru el. Disperat, bărbatul a mers la o ghicitoare din New York, care i-a spus că poate "desface" elementele negative care îi împiedică pe cei doi să se iubească şi să fie fericiţi împreună. Pentru asta, ghicitoarea i-a cerut bărbatului diferite sume -80.000 de dolari a costat un "pod de aur" în tărâmul spiritelor şi alţi 40.000 de dolari pentru un inel, un ceas Rolex de 30.000 de dolari, dar a fost nevoie de încă un "pod", şi mai scump - din ce în ce mai mari, până când tânărul de 32 de ani a rămas fără bani.

Între timp, femeia pe care bărbatul o iubea a murit, din pricina unei supradoze de droguri, dar ghicitoarea i-a promis bărbatului neconsolat că va reîncarna spiritul acesteia într-o altă femeie.  

Ghicitoarea, Priscilla Kelly Delmaro, de 26 de ani şi iubitul acesteia au fost arestaţi, scrie NY Times.


Mai multe articole despre:
ghicitoare NY Times păcălit de ghicitoare