MENIU

Un bărbat A MURIT lovit de o trotinetă electrică într-un parc din Buzău. Dosar penal pentru ucidere din culpă

trotinetă

Un bărbat de 71 de ani a murit la scurt timp după ce a fost lovit de o trotinetă electrică, în dreptul unei bisericuțe, în parcul Crâng din Buzău. Cel care a provocat accidentul va fi cercetat pentru ucidere din culpă, potrivit Inspectoratului de Poliție Buzău.

 

  
Inspectoratul Judeţean de Poliţie Buzău a deschis o anchetă după ce bărbatul de 71 de ani a murit la sfârșitul săptămânii trecute, la scurt timp după ce a fost lovit de o trotinetă electrică în Parcul Crâng din municipiul Buzău.

Bărbatul, care este fost învățător, fiind pensionat, se plimba sâmbătă pe una dintre aleile parcului, când a traversat o alee şi a fost lovit de o trotinetă electrică care era condusă pe pista special amenajată de un bărbat de 53 de ani din Buzău.

Bărbatul de pe trotinetă ar fi declarat că bătrânul de 71 de ani ar fi încercat să traverseze pista pentru biciclete chiar prin fața trotinetei și nu a mai putut să-l evite. În urma impactului, bătrânul a căzut și s-a lovit la cap.

În urma impactului, s- a sunat imediat la 112 şi s-a solicitat ajutorul unei ambulanţe care a venit la scurt timp şi l-a preluat pe bărbatul rănit. A fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, unde a fost supus unor investigaţii medicale, iar medicii au luat decizia de a-l transporta la un spital de specialitate pentru tratament neurochirurgical. Dar, din păcate, exact cu  câteva minute înainte de a fi urcat în ambulanţă pentru a fi dus la alt spital, bărbatul de 71 de ani a început să se simtă rău şi a murit.

Poliţiştii au deschis dosar penal încă de sâmbătă.

Bărbatul care conducea trotineta va fi cercetat pentru ucidere din culpă, scrie opiniabuzău.ro.

Mai multe articole despre:
barbat mort trotineta accident trotineta buzau