MENIU

Un bărbat a încercat să îşi scoată un gândac din ureche în cel mai nefericit mod. Medicii, uimiţi

Medicii din China s-au declarat uimiţi atunci când un pacient s-a prezentat de urgenţă la spital cu o ureche extrem de umflată şi când au aflat că bărbatul a încercat să ucidă un gândac care îi intrase în ureche.

Gândacul i-a intrat în ureche bărbatului de 60 de ani din provincia chineză Sichuan atunci când dormea şi, se pare, în ciuda faptului că acesta a încercat să îl scoată cu o pensetă şi cu o scobitoare, insecta nu s-a dat plecată. Disperat, chinezul a apelat la cea mai proastă idee: a pulverizat în ureche un tub de spray pentru uciderea insectelor şi, evident, aşa i-a venit de hac gândacului. Din păcate, asta nu a rezolvat problema, şi bărbatul a trebuit să se prezinte la medic cu urechea foarte umflată. Medicii i-au scos gândacul şi au filmat intervenţia, explicând că este relativ comun ca gândacii să caute căldura în timpul iernii şi, astfel, să ajungă în urechea unui nefericit. Dacă asta se întâmplă, spun ei, citaţi de UPI, e bine să se picure ulei de măsline în ureche, ca să fie asfixiat gândacul şi să se prezinte la medic imediat.

Cu doar câteva zile în urmă, o femeie din India s-a prezentat la medic cu dureri de cap şi furnicături în nas, doar pentru a descoperi că un gândac se blocase în scalpul său.

Mai multe articole despre:
China gândac ureche Sichuan